2014 kurs

Kurs 2014

 

___________

 

Aktivisering og berikningskurs

 

I løpet av dette kurset vil du få en gjennomgang av mange ulike aktiviteter du kan gjøre med hunden din, ikke bare sport og trening, men også aktiviteter du kan flette inn i hverdagen for å gjøre hunden din mentalt smidigere, forbedre balanse, styrke viktig muskulatur, øke kroppskontroll – og best av alt: Øke hundens selvtillitt!

 

Hva er forskjellen på aktivisering og beriking? Hvilken er mest ideell for din hunds rase og personlighet? Hvordan kan man gi hunden en god aktivisering selv når trønderværet er på sitt mest ugudelige eller hvis man blir syk over tid?

 

De 10 første som melder seg på via mail: lapphund.trondelag@klubb.nkk.no og betaler inn til konto: 0531 47 90598 kan ta med seg hunden sin og prøve ut noen av aktivitene med den. Det er begrenset med plasser så meld dere på!

 

Pris for medlemmer og husstandsmedlemmer: 250,-

Tid: søndag 27. april klokken 1500

Sted: Fjellseterhytta, der den ekstraordinære generalforsamlingen var, ved Fjellseter Kapell

Varighet: ca 4 timer

 

___________

 

Førstehjelpskurs!

 

Vet du hva du skal gjøre om hunden din skader seg på tur? Vet du hva du skal gjøre om den setter noe i halsen og ikke får puste?

 

Tirsdag 25. mars klokken 1800 blir det førstehjelpskurs for medlemmene våre på Sveberg Dyrehospital!

 

Påmelding skjer pr mail til lapphund.trondelag@klubb.nkk.no. Det koster 50kr pr pers. og ingen er endelig påmeldt før de har betalt inn beløpet til kontoen vår - 0531 47 90598.

 

Det blir servert enkle forfriskninger og vi håper at mange har mulighet til å bli med.

 

Brosjyrer med tips finner du på Sveberg Dyrehopitals hjemmeside.