Om avdelingen

Norsk Lapphundklubb avd Trøndelag

 

Vårt arbeid består hovedsaklig av å bidra til et godt sosialt miljø blant lapphundeiere i vårt område og å kunne tilby en arena hvor man kan møtes, dele erfaringer, spørre om råd og samtidig arrangere aktiviteter, kurs, sosiale eventer og liknende som kan være av interesse for våre medlemmer.

Det er forskjellig fra år til år hva vi kan tilby, men vi har visse faste aktiviteter som går igjen hver år, slik som:

  • Gåturer og sosiale treff én gang i måneden på ulike steder i Trondheim og omegn (følg med på vår Facebook-side eller hjemmeside for mer informasjon om hvor neste tur går!)
  • Lapphundspesialen – utstilling i juli-måned (kun for Svensk Lapphund, Finsk Lapphund og Lapsk Vallhund).
  • Utstillingstreninger – fellestrening i forkant av eventuelle forestående utstillinger. Dette er basert på frivillig innsats fra medlemmer i klubben og er ikke på faste datoer, men avtales etter ønske fra medlemmene selv.

 

I tillegg har klubben tidligere kunnet tilby ulike typer kurs som agilitykurs, passeringstrening osv, noe som ikke er fast, men som varierer ut i fra interesse og etterspørsel, samt tilgang på instruktør.

Informasjon om selve klubben. styret og våre arrangement finner du på vår Facebook-side: ’Norsk Lapphundklubb avd. Trøndelag’ og her på hjemmesiden.

 

Ta gjerne kontakt med oss i styret hvis du har noen spørsmål, er usikker på noe eller bare er nysgjerrig!

 

 

Mvh, Styret i Norsk Lapphundklubb avd. Trøndelag

 

------------

Kontaktinformasjon

Styret 2014

Grasrotandel

Klubbens lover

Vil du bli medlem?